Vali yardımcısından çocuklarına şiddet!

Vali yardımcısından çocuklarına şiddet!

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in 12 ve 17 yaşındaki iki çocuğuna şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Çocuklar babalarından şikâyetçi oldu. Recep Yüksel'in ifadesi alındı.

28 Ocak 2016 - 18:06

Sabah'tan Murat Alhan'ın haberine göre Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, eşi Fehime Ergün'den 4 ay önce boşanıp, başka bir kadınla evlendi. Canik ilçesi Hasköy Sitesi'nde oturan Yüksel'in ilk evliliğinden olan 12 ve 17 yaşındaki Y.K.Y. ve U.Y adlı iki oğlu da bir süre önce yanında kalmaya başladı. İddiaya göre Recep Yüksel'in oğulları ile üvey oğlu A.D.A. arasında sık sık tartışma yaşanıyordu. Önceki gün çocuklar arasında yine tartışma çıktı. Tartışma büyüdü ve iddiaya göre A.D.A., 12 yaşındaki Y.K.Y. ve 17 yaşındaki U.Y.'ye bıçak çekti.

Olayın büyümesi üzerine araya giren Vali Yardımcısı Yüksel, öz oğlu Y.K.Y.'yi dövmeye başladı. Kardeşinin şiddet görmesi üzerine apartman boşluğuna çıkan U.Y. "İmdat babam, kardeşimi öldürüyor" diye bağırmaya başladı. Sesler üzerine dışarı çıkan site sakinleri olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler duruma müdahale etti. İki çocuğu koruma altına alan ekipler, Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in ifadesine başvurdu. Çocuklar, babalarının kendilerini sürekli dövdüğünü belirterek, şikâyetçi olduklarını söyledi. Yüksel ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ANNE DE ŞİKÂYETÇİ

Yüksel'in boşandığı eşi Fehime Ergün, "Eski eşim beni 10 yıldır, şu an evlendiği kadınla aldatıyormuş. Evim inşaat aşamasında olduğu için çocuklarım babalarında kalıyordu. Ne yazık ki üvey anneleri ve babaları çocuklarıma sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyormuş. Son olayda da eski eşim küçük oğlumu boğmaya çalışmış. Beni arayarak 'anne ne olur bizi kurtar' dediler. Ben de şikâyetçiyim" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x