Gümüşhane’de şehit teğmen acısı

Gümüşhane’de şehit teğmen acısı

Türkiye bugün Diyarbakır Sur'dan peş peşe gelen şehit haberleriyle sarsıldı. PKK terör örgütüyle devam eden çatışmalarda biri teğmen beş asker şehit oldu.

01 Şubat 2016 - 16:02 - Güncelleme: 01 Şubat 2016 - 16:06

 Sur'da PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada 25 yaşındaki Teğmen Recep Erdoğan’ın şehit düştüğü haberi, memleketi Gümüşhane’de yakınlarını yasa boğdu. Vali Yücel Yavuz’dan acı haberi alan şehidin ailesi gözyaşlarını tutamadı. Çatışmalarda bugün şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bekir Şimşek'in Yozgat’ın Aydıncık ilçesindeki baba evine de acı haber ulaştı.

Öğle saatlerinde ailenin Hasköy Köyü’ndeki evine giden Vali Yücel Yavuz ve beraberindekiler, acı haberi bildirdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen 5 çocuk babası Vahittin Erdoğan ve yakınları gözyaşı döktü. Eve Türk bayrağı asıldı. Anne Mecnun Erdoğan’ın ise Malatya’daki kızının yanında olduğu öğrenildi.

BAŞKAN ÇİMEN’DE ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Bu arada Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de, bekar olan şehit Teğmen Recep Erdoğan ile ilgili olarak sosyal medya açıklamada bulundu, üzüntüsünü dile getirdi. Facebook sayfasına şehit Teğmen Erdoğan’ın bir fotoğrafını koyan Başkan Çimen, "Diyarbakır Sur’da hain PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Gümüşhane Hasköy’lü Teğmen Recep Erdoğan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x