Bucalı öğrencilere tatil hediyesi

Bucalı öğrencilere tatil hediyesi

Karne hediyesi ücretsiz kurs

27 Ocak 2016 - 16:50

Buca Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini ücretsiz kurslarıyla renklendiriyor. Öğrencilerin sömestre tatilleri için eğlenerek öğrenecekleri sosyal ve sportif faaliyetler hazırlayan Belediye, 7-12 yaş gurubu öğrencilere ücretsiz olarak satranç ve yüzme kursu açtı. Kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’na başvurmaları yeterli olacak. 

Buca Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatili için ücretsiz kurslar açtı. Öğrencilerin yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini bir nebzede olsa atmasına yardımcı olmak için harekete geçen Belediye ücretsiz yüzme ve satranç kurslarını devreye soktu.

Buca’daki okullarda okuyan 7-12 yaş grubu öğrencilerin yararlanabileceği kurslar 25-26-27-28 Ocak ile  1-2-3-4 Şubat  2016 tarihleri arası  Buca Belediye Olimpik Yüzme Havuzu’nda verilecek.

8 seans olarak düzenlenen ve Saat 13.00’de satranç, saat 15.00’de ise yüzme olarak programlanan kurslardan ücretsiz olarak yararlanmak isteyenler 999 19 23 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x