Yeni rolüyle şaşırtacak

Yeni rolüyle şaşırtacak

Usta oyuncu Vahide Perçin Cennet karakteri ile sevenleriyle buluşuyor.

27 Ocak 2016 - 10:27

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı Göç Zamanı dizisi 30 Ocak Cumartesi akşamı Star TV'de izleyici ile buluşacak. Mardinli bir Anadolu kadının hikayesini konu alan dizide Vahide Perçin karakteri için yoğun bir hazırlık süreci geçirdi.

Aylar süren hazırlık aşamasında oyuncu yöre aksanını ekrana doğru yansıtabilmek için diyalekt çalıştı. Rol gereği halı dokuması gereken Perçin, 6 ay'a yakın bir süre halı dokuma dersi aldı.


Dövmeli Vahide...


Usta oyuncu, karakterin gerektirdiği fiziksel değişim için de burnuna hızma taktı. Mardinli yöre kadınlarının yaptırdığı kına dövmeler ünlü oyuncunun yüzüne ve ellerine üniversite araştırma görevlileri gözetiminde uygulandı. Yöresel motiflerin yer aldığı kostümleri ise Bahar Korçan dizi için özel olarak tasarladı.


Cennet halılarla acılarını unutacak!


Cennet, maruz kaldığı fiziksel ve ruhsal şiddetten çocuklarının sevgisine tutunarak çıkmayı başaran, Mardinli bir Anadolu kadınıdır. Kahrını kederini kimseyle paylaşamaz. Yüreğindeki her şey dostu bellediği tezgahında dokuduğu halılara desen olup çıkar. Kocasının büyük paralarla İstanbul'a sattığı bu eşsiz halılar, Cennet'in geçmişte kaybettiği ruh eşine uzanan bir yol olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x