Cizre’de cami bahçesi isabet aldı: 1 çocuk öldü, 2 çocuk...

Cizre’de cami bahçesi isabet aldı: 1 çocuk öldü, 2 çocuk yaralı

ŞIRNAK’ın sokağa çıkma yasağı uygulanan Cizre İlçesi’nde PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar devam ederken, Kale Mahallesi’nde çatışmalar sırasında Şeyh Seyda Camisi bahçesinde yaralanan 3 çocuktan 1’i yaşamını yitirdi, 2 çocuğun tedavisi sürüyor.

18 Ocak 2016 - 08:55

Şırnak’ın Silopi İlçesi ile birlikte 14 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi’nde güvenlik güçleri hendek kazan ve barikat kuran PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor. İlçede operasyonların yoğunlaştığı Cudi ve Sur mahallelerinde bugün güvenlik güçleriyle teröristler arasında şiddetli çatışmalar olurken, sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu.

1 ÇOCUK ÖLDÜ, 2 ÇOCUK YARALI

Cudi ve Sur mahallerinde çatışmalar devam ederken saat 14.30 sıralarında, bu bölgeye yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta olan ve hendeklerin bulunmadığı Kale Mahallesi’ndeki Şeyh Seyda Camisi bahçesi isabet aldı. Bu sırada cami bahçesinde oynayan 3 çocuk şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 1 çocuk ölürken, 2 çocuğun tedavisi sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x