’OYUNDAN ALINMA’ GERİLİMİ

'OYUNDAN ALINMA' GERİLİMİ

18 Şubat 2016 - 09:23

Mersin İdmanyurdu maçının ikinci yarısında oyundan alınan Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez, bu karara tepki gösterdi.

Maçın 64. dakikasında oyundaki yerini Olcay Şahan'a bırakan Alman futbolcu, kenara geldiği sırada iki kolunu yana doğru açarak teknik direktör Şenol Güneş'in aldığı bu karardan memnun kalmadığını gösterdi.

"EĞER DUYGULARINI KONTROL EDEMİYORLARSA..."
Teknik direktör Şenol Güneş, mücadele sonrasında ise olayla ilgili, "Gomez'in tepkisi olmadı, tokalaştık, geçti. Eğer duygularını kontrol edemiyorlarsa sıradan oyuncu olurlar. Öyle olmak istiyorlarsa, buyursunlar, olsunlar. Şansı kaçırırsanız, bir başkası alır onu. Bu herkes için geçerli" sözlerini kullandı.

Ligde üst üste 5 müsabakada gol attıktan sonra Medipol Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu mücadelelerinde suskun kalan Gomez, 15 golle krallık yarışında ilk sırada yer alıyor.

VELİ KAVLAK LİGDE SİFTAH YAPTI
Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, bu sezon Süper Lig'de ilk kez forma giydi. Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra siyah-beyazlı formayla Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 maçta görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, Mersin İdmanyurdu karşısında bu sezon ilk kez bir lig müsabakasına çıktı. Mücadelenin 90+2. dakikasında Jose Sosa'nın yerine oyuna dahil olan Veli Kavlak'a, taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bu arada uzun süreli sakatlığının ardından bu sezon ilk kez bir lig maçının kadrosuna alınan Tolgay Arslan ise forma şansı bulamadı. 

NAKOULMA İLK KEZ BİR BÜYÜĞÜ BOŞ GEÇTİ!

Süper Lig'de bu sezon kaydettiği 6 golü de "Dört Büyükler"e atan Mersin İdmanyurdulu Prejuce Nakoulma, Beşiktaş karşısında gol sevinci yaşayamadı. Nakoulma, Beşiktaş'la ligin ilk haftasında oynanan karşılaşmada takımının iki golüne de imza atmıştı.

Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'in ikinci yarısında ilk kez maç kaybetti. Sezonun ikinci yarısındaki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Akdeniz temsilcisi ayrıca, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde ligdeki ilk yenilgisini aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x