GÖĞÜS BÜYÜTEN BİTKİLER

GÖĞÜS BÜYÜTEN BİTKİLER

Göğüs büyütmek için en etkili yöntem olan estetik ameliyat seçeneği sizin için uygun değilse bazı bitkiler yardımıyla istediğiniz göğüs ölçülerine sahip olabilirsiniz.

02 Şubat 2016 - 15:44

Göğüslerin büyümesi ve küçülmesi hormansal değişimlere bağlıdır. Göğüs büyütmek için kremler, masaj teknikleri, ve besinlerden de faydalanabilirsiniz. İşte göğüs büyütmeye yardımcı bitkiler...

ÇEMEN OTU TOHUMU

Çemen otu göğüs büyütmede kullanılan en etkili bitkilerin başında gelmektedir. Yapısında bolca diosgenin içerir ayrıca çemen otu tohumunda kolin, trigonellin diosgenin, yamogenin, gitogenin, tigogenin ve neotigogens bulunmaktadır. Bunların yanı sıra bakır , potasyum, kalsiyum, demir , selenyum, çinko, manganez, magnezyum, potasyum gibi mineralleri içerir. Vitaminsel olarak tiamin, piridoksin (B6 vitamini), folik asit, riboflavin, niasin, A vitamini ve C vitamini barındırır.

Bu oldukça zengin tohumdaki diosgenin göğüs büyümesinde bir hayli etkilidir. Ülkemizde boyotu olarak da bilinir.

SUSAM

Susam yağını doğrudan göğüslerinize sürerek büyüme sağlayabilirsiniz. Demir, fosfor. kalsiyum ve fosfor açısından zengin olan susam, birçok göğüs büyütücü kremin formülünde bulunmaktadır.

ŞERBETÇİ OTU

Göğüs büyütmede kullanılan bir başka bitki şerbetçiotu genellikle bira yapımında kullanılan bir ottur. Göğüs büyütmede oldukça sık kullanılan bir başka bitkidir. Yapısında humulone , izohumulon ve doğal fenoller içeren Xanthohumol, isoxanthohumol ile bilinen en östrojenik maddelerden biri olan fitoöstrojen, 8-prenylnaringenin içerir.Östrojenik içeriği nedeniyle göğüs büyütmek için kullanılır. otun yapısının yağda çözülmesi gereklidir, bunun için mikserden geçirilen otun yağda bekletilmesi çok daha uygundur.

REZENE TOHUMU

Rezene tohumu göğüs büyütmede kullanılan bir başka tohumdur. Rezene tohumu yapısında bulundurduğu anetol, limonen, anisik aldehid, pinen, mirsen, fenkondan, kavikol ve sineol, bakır, demir, kalsiyum, potasyum, manganez, selenyum, çinko, magnezyum ve vitaminlerce zengin bir bitkidir.Anne sütünü artırıcı ve göğüs büyütücü etkileri bilinen rezene tohumu oldukça yaygın kullanılmaktadır.

ÇÖREK OTU

Göğüslerin büyümesinde katkı sağlayan çörek otu, su ile ezilmiş bir şekilde aç karınla tüketilmelidir. 1 çay kaşiği tüketmeniz zaman içinde göğüslerinizin büyümesini sağlayacaktır.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x