SEVGİLİLER GÜNÜNE HEDİYE ÖNERİLERİ..

SEVGİLİLER GÜNÜNE HEDİYE ÖNERİLERİ..

Hayatı anlamlı kılan en güzel duygudur aşk. Bu güzel duyguyu özel anlarla ve hediyelerle taçlandırmak gerekir. Sevdiğiniz kişinin ruhuna hitap edecek ve duygularınızın tercümanı olan hediyeyi seçmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

09 Şubat 2016 - 17:49 - Güncelleme: 09 Şubat 2016 - 18:03

O geceye özel bir kıyafet tercih edin!

Sevgilinizle baş başa bir gece geçirmek için ilk kural o gecenin konseptine özel bir kıyafet tercih etmek olacaktır. Herkesin birbiriyle yarışacağı gecede gözlerin üzerinizde olacağını unutmayın. Sevgilinize o gecede giyeceği kıyafeti siz seçin ve hediye olarak gönderin.

 

Kokunuzla fark yaratın!

Karşınızdaki kişiyi etkilemek ve bulunduğunuz ortama imzanızı atmak için en iyi yol kullanacağınız eşsiz kokulu bir parfümdür. Parfümün adı unutulur ama bıraktığı iz asla unutulmaz. Sevgilinize alacağınız eşsiz kokulu bir parfüm onu mutlu edecektir.

Aşkınızı taçlandırmanız için altın takılara şans verin!

Aşkınızı anlatmanın en güzel yolu sevgilinize seçeceğiniz eşsiz bir yüzük olacaktır. Tek taşlı bir yüzük yada özel hazırlanmış bir takı seti sevgilinize alacağınız en anlamlı hediyedir.

 

Duygularınızı çiçekle anlatın!

Kadınlar çiçeklere bayılır. Romantik bir çiçek sevdiğiniz kişinin kalbini fetheder. Kırmızı ve beyaz güllerle hazırlanan bir aranjman özel anlarınızın simgesi olacak. Sevgilinizi o gün çiçeklerle mest edebilirsiniz.

Teknoloji tutkunu sevgilinizle birlikte eğlenin!

Sevgiliniz tam bir teknoloji tutkunuysa, o güne özel bir oyun konsolu hediye edebilirsiniz. Hem birlikte eğlenebilir hem de nokta atışı yapmış olursunuz. Ayrıca sevgililer gününe özel olarak hazırlanan cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar da şık hediye alternatifleri arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x