Rize’de kar esareti

Rize’de kar esareti

Rize’nin Derepazarı ilçesinde yolu kardan kapanan Çukurlu köyünde mahsur kalan Saime Günaydın (66) paletli kar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

30 Ocak 2016 - 08:38

Çayeli İlçesi’nde karlı yamaçta meydana gelen heyelanda, kar kütleleri ile toprak ve ağaçların altında kalan 25 küçükbaş hayvan telef oldu.

Çukurlu Köyü’nde kalp yetmezliği ve kemik erimesi rahatsızlığı bulunan Saime Günaydın, şikayetleri artınca yakınları sağlık ekiplerinden yardım istedi. Paletli kar ambulansı ile köye ulaşmaya çalışan ekipler, bozularak yolu kapatan bir kamyoneti uzun uğraşlar sonucunda yol dışına çekti. Tekrar yola devam eden ekiplerin önü bu kez devrilen ağaçlar nedeniyle kesildi. Ağaçların üstünden geçen paletli ambulans sonunda köye ulaştı. Sedye ile ambulansa taşınan Saime Günaydın kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ekiplere teşekkür eden Saime Günaydın’ın oğlu Yaşar Ali Günaydın, “Annemin ağrıları artınca yardım istedik. Ekipler yoğun çabalar sonucunda anneme ulaştı. Allah devletimizden razı olsun” dedi. 25 hayvan telef oldu

Rize’nin Çayeli ilçesinde ise yaşanan heyalanda ise 25 küçükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi.

 

 

Eskişehir’de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x