Siirt’te çatışma: 1 polis şehit oldu 5 PKK’lı öldü

Siirt’te çatışma: 1 polis şehit oldu 5 PKK'lı öldü

Siirt’te iki ayrı hücre evine operasyon düzenlendi.

15 Ocak 2016 - 11:53

 

Operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu, 5 PKK’lı öldürüldü. Çatışmalar sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, dün gece İnönü ve Sakarya mahallelerinde bir grup teröristlerin evlere sızdığı bilgisi alan güvenlik güçleri, çok sayıda polis ile sabah erken saatlerinde evleri ablukaya alarak baskın düzenlendi. Roket atar ve uzun namlulu silahlarla polise karşılık veren teröristlerle girilen çatışmalarda ilk belirlemelere göre 1 polis şehit oldu, 5 terörist öldürüldü. Çatışmada, 1 polisin de çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA ÖZEL HARAKET POLİSİ GİTTİ

Çatışmanın yaşandığı iki ayrı bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilirken, Cumhuriyet Polis Karakolu yanında görüntü almaya çalışan bir kişi de gözaltına alındı.

ÖĞRENCİLER VE GAZETECİLER BÖYLE KAÇTI

"EVLERE GİRİLDİ"

İHA muhabirine konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, "Halkın desteğiyle önceden aldığımız istihbari bilgilerde dün itibariyle silahlı kişilerin evlerde olduğunu tespit ettik. Bu sabah da evlere girildi, olayda 2 polis memuru hafif şekilde yaralı. Çatışma devam ediyor" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x