’’O ÖLENLER SİZSİNİZ’’ DEDİ.

''O ÖLENLER SİZSİNİZ'' DEDİ.

TERÖRİSTLER SIKIŞINCA “EDİ BESE”

28 Ocak 2016 - 11:08 - Güncelleme: 28 Ocak 2016 - 11:16

Terörle aralarına bir türlü mesafe koymayan, PKK’ya terör örgütü diyemeyen, hatta PKK ve bağlı terör gruplarına sırtlarını dayadıklarını en yüksek seviyede ilan eden HDP’liler, operasyon bölgelerinde kıstırılan PKK’lılar için aleni olarak TBMM’de çırpınmaya başladılar.

MUHAMMET KUTLU / TBMM - HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis’te yaptığı konuşmada öldürülen teröristlerin isimlerini sayarken ağlamaya başladı. Cizre’de bir binada sıkışan yaralı teröristleri ‘sivil Kürt vatandaşlar’ olarak yutturmaya çalışan Baydemir, çatışma nedeniyle bölgeye yardım ulaştırılamadığını savundu.

Osman Baydemir, öldürülen teröristlerin isimlerini sayarken adeta ağlamamak için kendini zor tuttu. “O binada ölenler sizsiniz” diye bağıran Baydemir, konuşması sırasında ağlamamak için dudaklarını sıktı. Ancak gözyaşlarına hakim olamadı.

TERÖRİSTLER SIKIŞINCA “EDİ BESE”

Baydemir, güvenlik güçleriyle çatışırken kıstırılan teröristleri masum siviller gibi göstermeye çalışarak, “O bina ateş altında ve binanın çökme riski var. Allah aşkına, Muhammed aşkına, her neye inanıyorsanız onun aşkına o binada ölenler sizsiniz siz. Edi bese, edi bese. Edi bese. (Yeter artık) Şiddet çözüm değil, silah çözüm değil, ölmek, öldürmek çözüm değil” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x