SİHİRLİ DOKUNUŞLAR

SİHİRLİ DOKUNUŞLAR

Konak Belediyesi’nce düzenlenen Karne Şenliği’nde sahne alan usta illüzyonist Sermet Erkin, 42 yıllık sihirbazlık deneyimiyle kendisini izleyen çocukları adeta büyüledi.

28 Ocak 2016 - 10:22

Konak Belediyesi, yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için ‘Karne Şenliği’ adı altında bir dizi etkinlik düzenledi. Miniklerin tatil boyunca keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına başlatılan etkinliklerin ilk haftasında İllüzyonist Sermet Erkin sahne aldı. Üç gün boyunca, Gültepe Semt Merkezi, Güzelyalı ve Selahattin Akçiçek Kültür Merkezlerinde yüzlerce çocukla buluşan usta illüzyonist, gösterileriyle olduğu kadar esprileri ve şakalarıyla da minikleri büyüledi. Gösterilerin Gültepe Semt Merkezi’nde gerçekleşen bölümüne Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı.

42 YILDIR SİHİR YAPIYOR

Gösteriyi izleyenler arasında yerini alan Başkan Pekdaş, eğlenceli sihirbazlık gösterilerini keyif ve merak içinde izledi. Konak Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlikte Sermet Erkin’e sahnede 10 yaşındaki kızı Nazlı Erkin eşlik etti. Bu yıl sahnede 42. yılını kutlayan usta sihirbaz torbasından çıkarttığı rengarenk mendillerle, şapkasından çıkarttığı minik fareyle ve yanan ateşi çiçeğe çevirmesiyle minik gözleri kendisine hayran bıraktı. Sihirbazlığının yanı sıra esprileri ve şakalarıyla da salondaki çocukları ve annelerini kahkahaya boğan Erkin, gösterinin sonunda bol bol alkış aldı. 

HEM GÖZLER HEM AĞIZLAR ŞENLENDİ

Çocukların karne sevincini, keyifli bir günle pekiştirmek istediklerini dile getiren Başkan Pekdaş, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini mutlu geçirmelerini istedik. Böyle zamanları çoğaltalım istiyoruz” dedi. Başkan Pekdaş sayesinde çocuklarla buluşmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşadığını söyleyen Sermet Erkin de, “42. sanat yılımda sizlerle olmak beni ayrıca mutlu etti. Kadın bir belediye başkanıyla bir arada olmaktan büyük onur duydum. Beni İzmirli çocuklarla buluşturduğunuz için teşekkür ederim” diye konuştu. Veliler de çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağladığı için Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Şenlik kapsamında semt merkezinin bahçesinde macun ve pamukşeker ikramı da yapıldı. Sihirbazlık gösterisiyle neşelenen çocuklar ikram edilen macun ve pamukşeker ile günü tatlı noktaladı.

SIRADA TİYATRO VAR

Konak Belediyesi’nin tüm çocuklara açık olan Karne Şenliği etkinlikleri sihirbaz gösterilerinin ardından bu kez tiyatro oyunlarıyla 5 Şubat tarihine kadar sürecek. Yine Gültepe Semt Merkezi ile Güzelyalı ve Selahattin Akçiçek Kültür Merkezlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu, Artistik İşler Sahne Sanatları ve Tiyatro Şebboy çocuk oyunları ile yarıyıl tatilinin keyfini çıkaran miniklerle buluşacak. Tiyatro oyunlarının ardından Şubadap Müzik Gurubu sahne alarak neşeli şarkılarıyla çocukların keyifli bir gün geçirmesini sağlayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x