O İSİM GÖREVDEN ALINDI!

O İSİM GÖREVDEN ALINDI!

O İSİM GÖREVDEN ALINDI!

11 Mart 2017 - 13:50

MHP Malatya İl yönetiminin görevden alındığı bildirildi. MHP eski İl Başkanı Mehmet Erdem, il parti binasında düzenlediği basın toplantısında, dün teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısının kendisini telefonla arayarak, il ve ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılması dolayısıyla görevi bırakmalarını söylediğini aktardı.

Erdem, "Bugün itibarıyla MHP İl Başkanlığı görevimi bıraktım. Bizim ve bütün ülküdaşlarımızın genel merkezimizin talimatıyla evet kampanyamız devam diyor. Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan, karşılık beklemeden davası uğruna çalışma yapan arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarına ve teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Koltuklar, makamlar gelip geçicidir. Bizim bu davaya inancımız tam olduğu için hiçbir makam ve mevkide gözümüz olmadı." diye konuştu.

"PARTİYE KIRILGANLIĞIM YOK"

Basın mensuplarının görevden alınma sebebi ve partiye kırgınlığının olup olmadığının sorulması üzerine Erdem, "Kongre sürecimiz başlamıştır. Genel merkezimiz yeniden daha sağlıklı bir yapılanma için böyle bir karar aldı. Partiye kırgınlığım yok. Gelirken kırgın olmadım ki giderken olayım. Ben görevime, Sayın Devlet Bahçeli'ye bağlı bir neferim. Görevden alınan vekiller ile hiçbir alakam yok. Ben 47 yıldır ülkücüyüm." ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanlığı'na henüz atama yapılmadığı, önümüzdeki günlerde il merkezine atama yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x