12 DEV ADAM’ıN ESKİ ANTRENÖRÜ TENJEVİC’E CEZA!

12 DEV ADAM'ıN ESKİ ANTRENÖRÜ TENJEVİC'E CEZA!

12 DEV ADAM'ıN ESKİ ANTRENÖRÜ TENJEVİC'E CEZA!

07 Eylül 2017 - 08:24

12 Dev Adam'ın Eski Antrenörü Tanjevic, Puro İçtiği İçin Ceza Aldı

Karadağ'ı çalıştıran 70 yaşındaki başantrenör Bogdan Tanjevic, soyunma odasında puro içtiği gerekçesiyle 1000 Euro para cezası aldı. Tanjevic daha önce kolon kanseri tedavisi görmüştü.
vrupa Basketbol Şampiyonası'nda Karadağ'ın başında bulunan Bogdan Tanjevic'e ilginç bir ceza geldi.
PURO İÇTİĞİ İÇİN CEZA ALDI

Türk pasaportu da olan Tanjevic'e Macaristan maçı sonrasında basın toplantısına katılmayıp soyunma odasında puro içtiği gerekçesiyle 1000 Euro para cezası verildiği ifade edildi.
TÜRKİYE'Yİ DE ÇALIŞTIRMIŞTI

70 yaşındaki Karadağlı koç, 2004 ile 2010 yılları arasında A Milli Basketbol Takımımızı çalıştırmıştı. 3 senelik aradan sonra 2013 yılında tekrar göreve gelen Tanjevic, o sezon sonunda yeniden görevini bıraktı.
BAŞARILARI BÜYÜK

2006 yılındaki Dünya Kupası'nda 12 Dev Adam'ı 6. yapan Tanjevic, 2010 yılında Türkiye'de yapılan Dünya Kupası'nda ise dünya devi ABD'ye finalde kaybederek, A Milli Basketbol Takımımızı dünya ikincisi yapmıştır.
KOLON KANSERİ TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ

Bogdan Tanjevic'e, Türkiye Basketbol Ligi'nin 2009-2010 sezonunda kolon kanseri tehşisi konmuştu. Karadağlı koçun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi de bu olayın ardından feshedilmişti. Daha sonra kanseri yenen Tanjevic, Milli Takım'ı çalıştırmaya devam etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x