YILAN HİKAYESİNE DÖNEN EKİCİ TRANSFERİNDE SON DURUM…

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN EKİCİ TRANSFERİNDE SON DURUM…

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN EKİCİ TRANSFERİNDE SON DURUM…

28 Ocak 2017 - 10:25

Yılan hikayesine dönen Mehmet Ekici transferinde son perde...
Trabzonspor’un, F.Bahçe’nin hocası Advocaat’la görüşmesine izin verdiği tecrübeli orta saha, Sarı-Lacivertliler’le anlaşma sağlamıştı. Fakat Beşiktaş’la el sıkışan Bordo-Mavili yönetim, Kanarya’ya gitmek isteyen Ekici’yi kadro dışı bırakmıştı. Ekici’nin baskılara rağmen F.Bahçe ısrarı devam ederken, Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki oyuncunun babasına mesaj gönderdi. Aynı zamanda Ekici’nin menajeri olan Hacı Ekici’ye “Bize olumlu veya olumsuz, son kararınızı artık bildirin” denildi.


TRABZONSPOR DEFTERİ KAPANDI
 Oğluyla görüşen ve Beşiktaş’ın bu mesajına yanıt veren baba Ekici, yarın için görüşme talebinde bulundu.  
Trabzonspor defterini tamamen kapatan Mehmet, son kararını verecek. Yıldız oyuncu ya sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek ve ligin bitmesiyle birlikte bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe’ye gidecek ya da Kartal’ın teklifini kabul edip Siyah-Beyazlı formayı giyecek. 31 Ocak’ta bitecek transfer dönemi öncesi Mehmet’in yarın Beşiktaşlı yöneticilere geleceğiyle ilgili en net yanıtı vermesi bekleniyor.
"BIRAKALIM FENERBAHÇE'YE GİTSİN, KASAYA PARA GİRSİN"
Olcay Şahan’ı 200 bin Euro’ya Fırtına’ya gönderen Beşiktaş, yıldız ismin sözleşmesine “Mehmet Ekici F.Bahçe’ye giderse Trabzonspor, Beşiktaş’a 2 milyon Euro öder” maddesi koydurmuştu.
Kartal, bu şekilde Mehmet’in geleceğiyle ilgili haklara da sahip olurken, bazı yöneticilerin başkan Orman’a “Bu adamın bizde gönlü yok. Sezon sonunda bedavaya F.Bahçe’ye gideceğine şimdi gitsin. En azından kasaya 2 milyon Euro girer” dedikleri öğrenildi.
Başkanın bu fikre sıcak baktığı belirtilirken, eğer yarın olumsuz bir yanıt gelirse Beşiktaş, Ekici’nin F.Bahçe’ye gitmesine izin verecek.  


500 BİN TL CEZA
Trabzonspor yönetiminin, yaptığı açıklamalar nedeniyle Mehmet Ekici’ye ağır bir para cezası keseceği öğrenildi.
Bordo-Mavililer, verdiği demeçler sebebiyle tecrübeli futbolcuya 500 bin TL ceza verecek. İlk yönetim kurulu toplantısında bu konu karara bağlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x