FENERBAHÇE’DE FORVET HAREKATI!

FENERBAHÇE'DE FORVET HAREKATI!

FENERBAHÇE'DE FORVET HAREKATI!

06 Ağustos 2017 - 19:50

Kanarya, kadrosuna mutlaka bir golcü katmak istiyor. Adaylar Arsenal’den Lucas Perez ile Anderlecht’ten Lukasz Teodorczyk. İki oyuncunun da kulüpleriyle pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Fener, bir an önce mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Yeni sezonda büyük hedefleri olan ve Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, kadrosuna mutlaka bir forvet transferi istiyor. Simon Kjaer’in, Sevilla’ya satışından gelen 12.5 milyon Euro’yu alınacak yeni isimler için kullanmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, rotayı ilk olarak golcüye çevirmiş durumda. Listede son olarak ön plana çıkan oyuncular ise Arsenal’den Lucas Perez ile Anderlecht’ten Lukasz Teodorczyk. İngiliz ekibi Arsenal’le 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Perez’in, yeni sezonda kadroda yer bulması zor gözüküyor. İngiliz temsilcisi, İspanyol futbolcu için 18 milyon Euro bonservis bedeli isterken, Kanarya son ana kadar kiralama konusunda ısrarcı.

Ortak nokta aranıyor 

Polonya basınında çıkan haberlere göre Teodorczyk, Fenerbahçe ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı. Ancak 26 yaşındaki forvetin kulübü Anderlecht, bonservis bedeli olarak 9 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Bu rakamı çok bulan ve ilk teklifini 6 milyon Euro’dan açan Kanarya, pazarlıklar sırasında bu parayı 7 milyon Euro’ya kadar çıkartmayı düşünürken, karşı taraftan da indirim bekliyor. İki oyuncu konusunda hangisinin kulübüyle ortak nokta bulunursa, transferin bu doğrultuda şekilleneceği düşünülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x