Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 talimatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 talimatı!

4,5 milyon kadını üye olarak saflarında toplayan AK Parti’de kadınlara Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2019 talimatı geldi.

15 Kasım 2017 - 11:43

AK Parti’de kadınlara Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan’dan 2019 talimatı geldi.

Kadın Kolları’nın çalışmalarından ve hizmetlerinden memnun olduğunu söyleyen Erdoğan hizmetlerin sayısı kadar niteliğini de vurgulayıp, “Kemiyet ile keyfiyeti mezcetmeliyiz” ifadesini kullandı. Bu ifade ‘2019’a 2K talimatı’ olarak formüle edildi.

Erdoğan, geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılarak kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıda üç saat kalan Erdoğan, 2019 hedeflerinin yakalanması için kadınlara önemli görevler düştüğü belirterek, “Siyaset toplumun yarısı ile yürütülecek bir iş değil. Kadın Kolları önemli bir gücümüz. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı her seçimde güçlü şekilde yol aldı. bugün hiçbir siyasi partide böyle bir güç yok. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı ülkemizin en büyük kadın hareketidir” ifadesini kullandı. Kadınların AK Partinin girdiği her sandıktan zaferle çıkmasında önemli rolü olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Kadın Kollarımızın partimizi 2019’a da en güzel şekilde sırtlayacağına inanıyorum. Takındıkları tavır ve bilge kişilikleri ile AK Kadınlar başarının ne olduğunu açık ve net olarak gösterecek” dedi.

YENİ KADROLARA TİTİZ ÇALIŞMA

Diğer yandan AK Parti Kadın Kolları kongreleri de devam ediyor. Genel Merkez’de mülakatlar sürüyor. Yönetimler, yedek yönetimler, mahallelerde ve komisyonlarda görev yapacak isimler tek tek titiz bir çalışmayla tespit ediliyor.

5 ARALIK’TA MESAJ VERECEK

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 83. yıldönümü olan 5 Aralık’ta AK Parti Kadın Kolları önemli bir organizasyona imza atıyor. ATO Congresium’da gerçekleştirecek kadın şurasında Erdoğan’ın da konuşması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x