BAŞBAKAN YILDIRIM: YAPILAN İKİ YÜZLÜLÜKTÜR!

BAŞBAKAN YILDIRIM: YAPILAN İKİ YÜZLÜLÜKTÜR!

BAŞBAKAN YILDIRIM: YAPILAN İKİ YÜZLÜLÜKTÜR!

22 Mart 2017 - 15:11

Başbakan Binali Yıldırım," Teröristlere kapılarını açan ama bakanlarımıza her türlü kısıtlamayı getiren Avurpa'nın gerçek yüzünü görün. Avrupa'nın yaptığı iki yüzlülüktür" dedi.
Iğdır'da düzenlenen referandum mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım"Kardeşliğimizi bozmaya hiçbir terör örgütünün gücü yetmeyecek. Ne FETÖ, ne PKK ne de bazı Avrupalı ülkeler. Bunların yaptığı iki yüzlülüktürü  Bizi birbirimize hasım etmeye asla kimsenin gücü yetmeyecek. bugüne kadar zorlukları birlikte aştık" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle: 

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız ve aziz milletimiz dik durdu ve o alçaklara gereken cevabı bu meydandan verdiniz. Gençler siz Türkiye'nin geleceğisiniz, hem 15 Temmuz akşamında hem sonrasında Türkiye bir oldu, beraber oldu, Yenikapı ruhunda bir araya geldik. Bazıları bu ruhu sürdüremediyse de Ak Parti ve MHP karar verdik. Türkiye'nin geleceği için yeni anayasa için bugün karşınızdayız. Bu darbe kalıntısı anayasadan sizlerin desteği ile kurtulacağız. Karar sırası, yetki sizde. Bütün terör örgütleri hayır kampanyası yapıyor. Kandil'de bölücü örgütün elebaşı sürekli konuşuyor. FETÖ'nün dümen suyuna girmiş bazı siyasetçiler de terörün değirmenine su taşıyor. Teröristler Avrupa'da miting yaparken, EVET kampanyası kısıtlanıyor, memleket sevdalılarıyla buluşmamız engelleniyor. Nerde Avrupa, nerde Avrupa değerleri? Avrupa'nınki tam bir iki yüzlülüktür. Evet dediğinizde Kandil'in mumu sönecek, Pensilvanya'nın ışığı sönecek, teröristler korkacak millet sevinecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x