Survivor Birleşme Partisinde O İsimden Şok açıklama!

Survivor Birleşme Partisinde O İsimden Şok açıklama!

Survivor Birleşme Partisinde O İsimden Şok açıklama!

10 Nisan 2017 - 09:42

Survivor 2017'de günlerdir beklenen birleşme partisi gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllülerin bir araya geldiği partide, sürpriz isimler vardı. Peki Survivor birleşme partisinde neler  yaşandı? İşte ayrıntılar...
Survivor birleşme partisinde en çok dikkat çeken anlardan birisi de ünlüler takımının en popüler ismi olan İlhan Mansız’ın performansı oldu. Mansız’ın söylediği şarkı büyük beğeni toplarken, jüri üyesi Mustafa Sandal ile yaşadığı diyalog ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Uzun süredir bir ilişkisi olduğunu ve Temmuz ayında bu ilişkinin 2 yılını tamamlayacağını söyleyen İlhan Mansız, “Evet duygusalım, buradan ne zaman çıkacağım tabii ki belli değil. Temmuz’da ilişkim 2 yılını doldurmuş olacak. Onu çok özledim” dedi.
TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor'ın son bölümü renkli görüntülere sahne oldu. Ünlüler ve gönüllüler birleşme partisinde ilk kez bir araya geldi. Peki birleşme partisinde neler yaşandı? 
Survivor 2017'de sürpriz isimler vardı. Fatih Terim, Mustafa Sandal ve Emine Sandal'ı karşılarında gören yarışmacılar sevinç yaşadı.
 ZİYAFET
Adada açlıkla mücadele eden ünlüler ve gönüllüler, hazırlanan kusursuz sofrada karınlarını  doyurdular.
 ADEM: ÇAKALLAR
Ünlüler takımından Adem, Sabriye ve kendisini adadan göndermeye çalışan takım arkadaşları için çakallar dedi.
TUĞÇE ELEŞTİRDİ
Pınar'la sohbet eden Tuğçe, Ünlüler takımında Sabriye ve Adem'in tavırlarını eleştirdi.
ANIL İLGİ ODAĞI OLDU
Şapkasıyla ve imajıyla Anıl, gecenin dikkat çeken isimlerinden biri oldu.
 İLHAN MANSIZ'I KIZDIRAN HAREKET
Yemek ziyafeti için masaya geçen yarışmacılardan İlhan ve Adem arasında kısa sürelik gerginlik yaşandı. Böreklerin masanın diğer ucuna gönderilmediği düşünen İlhan, bu konuda Adem'i uyardı. İlhan'ın durum karşısında sinirlendiği dikkatlerden kaçmazken, konu daha fazla uzamadan kapandı.Yarışmacılar, birleşme partisinde düzenlenen Söyle Söyleyebilirsen şarkısında şarkı söylediler. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x