ASLA YEMEYİN !

ASLA YEMEYİN !

ASLA YEMEYİN !

11 Mart 2017 - 14:05

Meyve suyu alkoldür

‘Şekerli gazlı içecekleri çocuklara içirmeyin’ diyen Prof. Dr. Karatay yine şok açıklamalar yaptı: Meyve suyu da alkol gibidir. Karaciğeri yağlandırır. Meyveler ise zehirlidir asla yemeyin...
Meyve suyu alkoldür

‘Şekerli gazlı içecekleri çocuklara içirmeyin’ diyen Prof. Dr. Karatay yine şok açıklamalar yaptı: Meyve suyu da alkol gibidir. Karaciğeri yağlandırır. Meyveler ise zehirlidir asla yemeyin...

Beğen
Tweet
Paylaş
+ Sitene Ekle
 
 
 
 Meyve suyu alkoldür
Her sözü olay olan Prof. Dr. Canan Karatay yine yapacağını yaptı. 'C vitamini zengini' diye özellikle çocuklara içirilen meyve suyunun alkolden farkı olmadığını söyleyen Prof. Dr. Karatay, ekmeğin kansere davetiye çıkardığını belirterek, şu uyarılarda bulundu... 

KARACİĞERİ YAĞLANDIRIR 
 Şekerli gazlı içecekleri çocuklara içirmeyin. Meyve suyu alkol gibidir. Karaciğeri yağlandırır. 'C vitamini sadece meyve suyunda var' diye halkın beyni yıkanmış. Ortamda şeker varken, C vitamini hücreye girmez. 'Meyve yiyorum faydalı' diye kendinizi kandırmayın. Çünkü meyve yetişirken kullanılan suni gübre, böcek ve tarım ilaçları, mantar ilaçları eklendiği zaman toprakta hiç mineral kalmıyor, zehir oluyor. 

 Unlarda yüzde 10 katkı maddesi var. Bunların içinde bromür var. Bromür ağır metaldir ve kanser yapar. Birçok hastalığa sebep olarak, özellikle hormonal sistemi alt üst eder. Ülkemizde ekmek geleneksel ekmek değildir. Son 50 yılda piyasaya sürülen ekmek kimyasal dolu. Tek başına buğday o kadar çok gluten ihtiva ediyor ki şekeri yükselterek, insülinü artırır. İnsülin yüksekliği de kanser sebebidir. 

 Palmiye yağı işlem görünce kanserojenleşir. Trans yağlar meydana gelir. Trans yağlar kanserojendir. İşlenmiş, fabrikadan çıkan her şeyin içinde var. Margarin haline gelen her sıvı yağ, trans yağ haline dönüşmüştür.

 'Ekmek yemiyorum, 1 dilim tam buğday yiyorum' diyenler büyük bir yanılgı içinde. Tam buğday insülini en fazla yükselten faktör. 2 dilim buğday ekmeği şekerden daha tehlikelidir. Ekmek vücutta inflamasyon başlatır. Kanser yapar. Sağlıklı yağlar inflmasyonu önler. İşlem görmemiş soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağı kullanın. Doğal yağ yediğimiz sürece inflamasyon düzelir. 

 Günde 6-8 öğün insülin direncini artırıyor. Vücut sık sık yemeye programlı değil. 2 öğün yiyin. Sık sık yiyince hazım yapılamadığı için gaz şikayetleri ortaya çıkıyor. Hakiki tereyağı, zeytinyağı, hakiki köy yumurtası, yağlı kuzu ve dana eti, hakiki ev yoğurdu, hakiki peynir, fındık fıstık, hakiki bakliyatla beslenirseniz, zaten acıkmazsınız. Her gün 30-40 tane zeytin yiyin.

ÖĞRENCİLER OMLET YESİN
YGS'ye hazırlanan öğrencilere Prof. Dr. Canan Karatay şu tavsiyelerde bulundu: "Gençler, okuldan geliyor, akşam imtihana hazırlanıyor. Dirençli olmaları için beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu durumda 4-5 yumurtayla anneler gençlere omlet yapsın. 2-3 saat uyuyup uyandıktan sonra kendilerini zinde hissedecekler. Şekersiz Türk kahvesi içsinler. Türk kahvesi en sağlıklı kahvedir. Fındık, fıstık yiyebilirler."

'KALBİMİZİ AĞZIMIZA KOYACAĞIZ'
Tüm hastalıkların temelinde beslenme yattığını söyleyen Prof. Dr. Karatay, şöyle konuştu: "Kalbimizi artık ağzımıza koyacağız. Kişilik bozukluğu, felç, inme, Parkinson, bütün beyin hastalıkları, depresyon, kanserler, otizm, kısırlık, hepsinin altında yanlış beslenme var. Bunların altında aşırısı tehlikeli olan insülin yatıyor. Bir kişinin bel çevresi genişliyorsa, göbekte yangın var demektir. Kilo alınmasının sebebi trigliseridlerdir. Aşırı kan şekerinin depolanmasıdır."
.
.

canan karatay,sağlık,besinler,gıdalar

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x