ERDOĞAN:HAVALİMANININ TÜM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI!

ERDOĞAN:HAVALİMANININ TÜM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI!

ERDOĞAN:HAVALİMANININ TÜM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI!

03 Nisan 2017 - 14:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandum mitingleri kapsamında baba ocağı Rize'de halka hitap ediyor. Erdoğan konuşmasında, "Artık son iki haftaya girdik, 2 hafta sonra Allah nasip ederse ülkemizde tarihi bir dönüm noktasını yaşıyoruz" dedi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

Rize yola çıktığımızdan beri asla yalnız bırakmadı. bugün hakikaten bir başka güzelsiniz, 16 Nisan'da inanıyorum ki Türkiye'de sandıkları Rize her engellemeye rağmen patlatacak.

"Rizemize sağlıkta atığımız adımlar belli, TOKİ kanalıyla 2174 konut yaptık. Çaykur tarafından üreticilerimize 6 katrilyon lira ödedik. Şimdi Ovit Tüneli ve bağlantı yolları çalışmamız son sürat devam ediyor" dedi.

Rize ve Artvin'e hizmet verecek havalimanının tüm hazırlıkalrı bitti. İhalesi tamamlandı, birazdan bismillah deyip temelini atıp inşaasına başlayacağız. En geç 2021 sonu havalimanını tamamlayacağız. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde ne vasa hatta daha iyisini milletimize kazandırmaya gayret ettik

Eğitimde 27 bin derslik, 560 bin yeni öğretmenle yolumuza devam ettik. Şimdi 181 üniversitemiz var. 81 vilayetin tamamında üniversite var. Şimdi de devrim niteliğinde bir halkoylamasına giriyoruz. Birisi çıkmış diyor ki; Parlamentoyu çocuklarla mı dolduracağız. Gençlerimize bu şekilde yaklaşmak bir hakarettir. 7,5 milyon genç oy kullanacak. Bu gençlerin parlamentoya girmesi en doğal haklarıdır.

Karadeniz, özellikle de Rize, özgürlüğün kıymetini çok iyi bilir. Bunun için Rize konu vatan olduğunda gözünü kırpmadan şehadete koşan yiğitlerin memleketidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x