Referandum günü medya onu konuşmuştu!

Referandum günü medya onu konuşmuştu!

Güldiken açıkladı: sitemim...

18 Nisan 2017 - 08:54

Referandum günü sosyal medya onu konuşmuştu

Oy vermeye gittiği okulda basamakları elleriyle çıkan engelli Emrah Gürsel Güldiken, trafik kazasında ayaklarını yitirmiş. Güldiken, “Sitemim Milli Eğitim Bakanlığı’naydı. Konu başka yerlere çekildi” dedi

Referandum günü şüphesiz en çok konuşulan isimlerden biri, İstanbul’da oy vermek için gittiği Eyüp Silahtarağa İlkokulu’nda asansörün arızalı olması nedeniyle merdivenlerden elleri üzerinde çıkan engelli Emrah Gürsel Güldiken’di. Güldiken, yaşadığı o anları, referandum sonuçlarını kutlamak için geldiği Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda Milliyet’e anlattı. Oyunu kullanmak içinSabah saatlerinde okula gittiğinde, kayıtlı olduğu sandığın 3. katta olduğunu öğrendiğini söyleyen Güldiken, “Asansöre yöneldim. Ancak arızalı olduğu söylendi. Görevlilere durumumu ilettim. Oy kullanacağım sandık üst katlarda olduğu için çıkamayacağımı söyledim. Okuldaki görevliler ‘Asansörü siz yaptırın’ dedi. Ben de duruma sinirlendim. Çevremdekiler yardım talebinde bulundu. İlk basamakları kendi çabamla çıktım, o sırada bir müşahit arkadaş da videoya aldı. Sonra çevredekilerin yardımlarıyla çıktım, oyumu kullandım” dedi.

‘BİRÇOK HİZMET’

Güldiken, videonun sosyal medyada yayılmasının ardından konunun yanlış yerlere çekildiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl bir trafik kazası sonrası ayaklarımı kaybettim. Günlük yaşamımda daha büyük güçlükler çekeceğimi düşünürken durum böyle değilmiş. Engelliler için pek çok hizmet gerçekleştiriliyor. Günlük hayatımın yüzde 80’inde sorun yaşamadan hayatıma devam edebiliyorum. Benim sitemim Milli eğitim Bakanlığı’naydı. Onu anlatmak istedim. Ancak konu başka yerlere çekildi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x