SALDIRININ NEDENİ ALEYNA TİLKİ Mİ?

SALDIRININ NEDENİ ALEYNA TİLKİ Mİ?

SALDIRININ NEDENİ ALEYNA TİLKİ Mİ?

11 Mart 2017 - 14:19

Genç besteci, aranjör Emrah Karaduman (29), program için bulunduğu Eskişehir'de şoförü (36) Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Karduman ameliyat edilirken, saldırgan 33 yaşındaki Enis D. (Duman) polis tarafından gözaltına alındı. Enis D.'nin şarkıcı Aleyna Tilki'ye aşık olduğunu, kıskançlık nedeniyle Karaduman'ı bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Genç besteci Emrah Karaduman'a saldırı olayı saat 00.30 sıralarında Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Bir eğlence merkezinde programa çıkmak için Eskişehir'de bulunan Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca kaldıkları otel girişinde 33 yaşındaki Enis D.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca ise, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan ise kısa sürede yakalanarak Tepebaşı İlçesindeki Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Enis D.'nin şarkıcı Aleyna Tilki'ye aşık olduğunu, kıskançlık nedeniyle Karaduman'ı bıçakladığını söylediği öğrenildi. Karaduman, 'Cevapsız Çınlama' şarkısında Aleyna Tilki ile düet yapmıştı.

KALIN BAĞIRSAĞI AMELİYATLA DIŞARIYA ALINDI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin acil yoğun bakım ünitesinde ilk tedavisi yapılan Emrah Karaduman, sabah saatlerinde hastanenin genel cerrahi bölümünde iki öğretim üyesi tarafından ameliyat edildi. Ameliyatı yapılan doktorlar, saldırganın Karaduman'ın bıçakla ilk önce akciğerlerini hedef aldığını belirterek, "Ancak, bıçak kaburga kemiğine gelmiş. Saldırgan bu kez bıçağını şahsın karnına sokarak, bir de bıçağı karın içinde çevirmiş. Bu nedenle kalın bağırsağı parçalanmış. Biz ameliyattan sonra kalın bağırsağını ameliyatla diktik. Kalın bağırsağı dışarıya alarak, torbaya bağladık. Karaduman yaklaşık 5-6 ay bu şekilde hayatını sürdürmek zorundadır. Ancak, şu an itibarıyla hayati tehlikesi bulunmuyor" dediler. Karaduman'ın, şoförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Karaca'nın önümüzdeki günlerde taburcu olacağı açıklandı.

ÜNLÜ ŞARKICILARIN BESTECİSİ

Emrah Karaduman, Kadıköy'de bir barda çalışırken kendisine yapılan teklifle katıldığı Hande Yener'in orkestrasında yıllarca çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcılara beste ve düzenleme yaptı. Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 2015'te piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi. İlk single çalışması olan "Cevapsız Çınlama" isimli albümünde Aleyna Tilki ile düet yaptı.

ALEYNA TİLKİ'DEN AÇIKLAMA

Aleyna Tilki, Twitter hesabından Emrah Karaduman'ın sağlık durumuyla ilgili 'Arkadaşlar her şey yolunda. Haberlerdeki abartılara inanmayın. Emrah'ın sağlık durumu gayet yerinde.' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x