UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI!

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI!

Gülben Ergen, Erhan Çelik Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

07 Ekim 2017 - 20:30

 

Son dönemlerde hakkındaki iddialar ile magazin gündemini sarsan Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen "bizim için güzel bitti" dediği eski eşi Erhan Çelik hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Çelik, 3 ay boyunca Ergen ve çocuklarına 50 metreden fazla yaklaşamayacak.
ERHAN ÇELİK: GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR

Erhan Çelik boşanma sonrası Gülben Ergen hakkında sorulan sorulara "gerçeklerin ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu vardır" sözü ile karşılık vermişti.
"ARTIK KONUŞMA ENGELİM YOK"

Gülben Ergen hakkında çıkan "evli Tolga Duğles ile aşk yaşıyor" haberlerinden sonra Erhan Çelik, haber spikerliği görevinden istifa etmiş ve ardından yaptığı açıklamada "Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerler yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışındaki bilgi ve belgelerleri yargı ile paylaşacağım" ifadelerine yer vermişti.
UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Gülben Ergen'in günler öncesi arabasının bıçakla çizilmesi, sosyal medya ve televizyonda eleştirilmesi konusunda şüpheli görülen Erhan Çelik için Gülben Ergen'in isteği üzerine uzaklaştırma kararı verildi. Verilen karar 3 aylık süreyi kapsıyor.
İşte Gülben Ergen'in aldırdığı karar;

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x