HAYVAN DOSTLARI FLAMİNGOYA SAHİP ÇIKTI!

HAYVAN DOSTLARI FLAMİNGOYA SAHİP ÇIKTI!

HAYVAN DOSTLARI FLAMİNGOYA SAHİP ÇIKTI!

07 Eylül 2017 - 14:09

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yol kenarında bulunan flamingo tedavi altına alındı. Eskiköy Mahallesinde yaşayan Safiye ve Hasan Korkut çiftçi yol kenarında Flamingoya rastladı. Çift, uçamadığını ve kötü durumda olduğunu fark ettikleri Flamingo’yu evlerine götürerek, Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAKDER) ile iletişime geçti.
DOHAKDER Başkanı Mebrure Kuzey Blom, çiftten Flamingo’yu alarak, Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Müdürlük yetkilileri, Flamingo’yu tedavi için gökova’da bulunan hayvan hastanesine teslim etti.

Duyarlılığından dolayı Korkut çiftine teşekkür ettiğini dile getiren DOHAKDER Başkanı Mebrure Kuzey Blom; “Hayvansever çiftimizin aramasıyla Flamingo’yu aldım. Ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ile iletişime geçtim. Onların yönlendirmesi ile Gökova’da bulunan hayvan hastanesini aradım. Müdürlükten hemen araç gönderdiler. Flamingo hayvan hastanesinde tedavi altına alındı. Devlet güvencesi altında bakımı yapılıyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x