"SAHTE ESTETİKÇİ" CEZAEVİNDEN KAÇTI!

"SAHTE ESTETİKÇİ" CEZAEVİNDEN KAÇTI!

"SAHTE ESTETİKÇİ" CEZAEVİNDEN KAÇTI!

10 Ağustos 2017 - 13:01

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında  bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla  yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz  Kurumundan kaçtı.

Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının  Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet", "dolandırıcılık" ve "yaralama"  suçlarından tutuklu yargılanan kuaför Soner G'nin, 1 Ağustos'taki duruşmada  tahliyesine karar verildi ancak başka bir suçtan hükümlü olduğu için serbest  bırakılmadı.

Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan  Soner G, Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için  Adana Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Soner G. hakkında, cezaevindeki akşam yoklamasında firar ettiği  anlaşılınca yakalama kararı çıkarıldı.

Dava süreci

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde hemşire  olarak çalışan Merve Keleş'in dudakları, nisan ayında kendisini medikal estetik  doktoru olarak tanıtan kuaför Soner G'ye dolgu yaptırmasının ardından aşırı  derecede şişmiş ve tedavi altına alınmıştı.

Keleş'in şikayeti ve medyada olayın duyulması üzerine Soner G'nin,  Z.L, G.S. ve eşi C.S'ye de dudak dolgusu ve botoks yaptığı ortaya çıkmıştı.

Soruşturma sonunda Soner G. hakkında "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının  Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis  cezası istemiyle dava açılmıştı.

Daha sonra sanıkla ilgili "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama"  suçlarından 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle 2 dava daha açılarak, tüm  dosyalar birleştirilmişti.

Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası nedeniyle  cezaevinde bulunan sanığın, 1 Ağustos'ta görülen duruşmada bu davayla ilgili  tahliyesine karar verilmişti. Bunun üzerine mağdur Merve Keleş de 3 Ağustos'ta  karara itiraz etmiş ama reddedilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x