AÖF KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU...

AÖF KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU...

AÖF KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU...

08 Ağustos 2017 - 11:32 - Güncelleme: 08 Ağustos 2017 - 18:13

5 Eylül - 18 Eylül 2017 tarihleri arasında İkinci Ünivesite kayıtları , 21 - 29 Ağustos 2017 tarihlerinde ise LYS sonucu yerleştirilen öğrencilerin kayıtları gerçekleşecektir. Bunun dışında DGS sonucunda yerleştirenlerin ise 18 -25 Eylül 2017 tarihlerinde kayıtları alınacaktır. 

Adaylar detaylı bilgiye resmi internet sayfasından ulaşabilecekler.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/

İkinci Üniversite kapsamında Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans bölüm/programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları bölümlerden/programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.
Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi’nin önlisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabilirler ancak, halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.
İnternet başvuru işlemleri 5 Eylül 2017 Salı günü başlayıp, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 17.00’de sona erecektir. Bu tarihten sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir.
Adaylar, aof.anadolu.edu.tr adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.
İkinci Üniversite kapsamında Staj/Uygulama dersi bulunmayan programlara yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden ₺275.00  Dönem Öğretim Gideri tahsil edilecektir. Stajı bulunan programlara yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin, Dönem Öğretim Giderine bir defaya mahsus ₺20.00 ilave edilecektir. Klavye Öğretimi dersi bulunan programlara yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin, Dönem Öğretim Giderine bir defaya mahsus ₺30.00 ilave edilecektir.   
İkinci Üniversite öğrencileri, Açıköğretim Sisteminin sunduğu basılı ders malzemesi olan kitaplar, internette Anadolum eKampüs ortamında sunulan farklı ders malzemeleri ve yüz yüze eğitim gibi tüm öğrenme ortamlarından faydalanmaktadır.

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x