BAŞBAKAN’DAN FLAŞ ’ABDULLAH GÜL’ AÇIKLAMASI!

BAŞBAKAN'DAN FLAŞ 'ABDULLAH GÜL' AÇIKLAMASI!

BAŞBAKAN'DAN FLAŞ 'ABDULLAH GÜL' AÇIKLAMASI!

05 Mayıs 2017 - 09:49 - Güncelleme: 05 Mayıs 2017 - 11:59

Başbakan Binali Yıldırım, CHP eski Genel Başkanı ve Milletvekili Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamaları için "Hayır kampanyası yapanlar, doğrusu artık Evet çıktığına demek ki tam kani olmuşlar" dedi.

 

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova ziyareti öncesinde, Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu.
Yıldırım’ın konuşmasından satır başları;
Gökoğuz bölgesine yapacağımız ziyarette Moldova Başbakanı da bizimle beraber olacak. Serbest ticaret anlaşması ile beraber ülkelerimiz arası ticaretin hızlı bir şekilde artacağını öngörüyoruz. Geçen yıl itibariyle 410 milyon dolar civarında bir gerçekleşme söz konusu oldu. İkili ilişkilerimiz her alanda, ticari alanda, terörle mücadele alanında önemli mesafe katedecek.
SORU-CEVAP
ABDULLAH GÜL’ÜN ADAYLIĞI SORUSUNA YANIT
(Abdullah Gül için adaylık iddiaları) Hayır kampanyası yapanlar doğrusu artık Evet çıktığına demek ki tam kani olmuşlar. Şimdi Hayır grubunun makam dağıtma faslına geçmişler, bu iyi bir gelişme. Günü gelmeden kimin nereye aday olacağı arayışına girmek bilgisizlik.
Hayır kaybetmiş, Evet kazanmıştır. Halk oylamasının sonucu bir kez daha onlar tarafında da tescil edilmiş.
(Kılıçdaroğlu’nun eğitimli-eğitimsiz açıklaması) Eğitimli-eğitimsiz ne olacakmış. Oyları yeniden mi sayalım. Eğitimlilerinkini ayrı, eğitimsizlerinkini ayrı bir katsayı ile mi çarpalım? Geçmişte de çobanın oyu ile profesörün oyu aynı olur mu diye bir takım laflar edenlerle bu lafı eden arasında hiçbir fark yoktur.
(CHP ve HDP’nin HSK kararı) Üniversite yıllarımızda zaman zaman dersleri boykot yapardık, artık o yıllar geride kaldı. Bizim çağrımız 2019 seçimleri ile yürürlüğe girecek yeni sisteme uygun her türlü sistemin Meclis’te bütün partilerin katılımıyla yapılması doğrultusundadır. Buna yönelik çağrımızı yaptık. Boykot etmekle bir sonuç alınmaz. Vatandaş bunları sakin bir şekilde izler, günü geldiğinde de herkese hak ettiği cevabı verir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x