Geleceğin liderleri bir araya geldi TEV’liler liderliği öğrendi

Geleceğin liderleri bir araya geldi TEV’liler liderliği öğrendi

Geleceğin liderleri bir araya geldi TEV’liler liderliği öğrendi

23 Mart 2017 - 11:37

U.R. Rotary 2440’ıncı Bölge 6’ncı Grup Kulüpleri’nin düzenli olarak gerçekleştirdikleri Özel TEV RYLA eğitimlerini beşincisini genç lider adaylarının katılımları ile düzenlendi. “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” (RYLA) etkinliğine katılan gençler eğitimlerini bitirdikten sonra katılım sertifikası ile ödüllendirilirken, bu yıl etkinlikten 200 TEV bursiyeri de faydalandı. Eğitimlerde temel amacın lider potansiyeline sahip gençlerin farkındalığının artması olarak belirlendiğini söyleyen Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, eğitimin temel amacının aynı zamanda gençlere deneyimlerini eğitimle kazandırmak olduğunu açıkladı.

“Mutluyuz, umutluyuz”

TEV olarak geleceğin teminatı gençlere her zaman yol gösterdiklerini belirten Soybayraktar, “Gençlerimiz eğitimlere katılarak kendilerine güvenme hislerini de arttırıyorlar. Aynı zamanda etkinlik içerisindeki gruplar arasında güven sağlanıyor. Gençlerimizin gelecek yoluna ışık tutmak bizim için mutluluk ve umut verici” dedi.

“Genç liderlere ihtiyaç var”

Türkiye’nin genç liderlere ihtiyacı olduğunu da dile getiren Soybayraktar, “Ülkemizin genç ve parlak nesillere ihtiyacı var. Bilim ve sanatla ilgilenerek geleceğe entegre olmuş gençlerimizin çoğunda liderlik potansiyeli var. Önemli olan bu liderlik ruhunu ortaya çıkarmak ve onların kendilerine güvenmelerini sağlamak” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x